Gyakran Ismételt Kérdések

Honnan tudom, hogy az ékszer valódi?

Cégünk kizárólag a Magyarországi jogszabályokban meghatározott magyar és nemzetközi fémjelekkel ellátott ékszereket forgalmazza. Minden 10.000 Ft felett megvásárolt ékszerünkhöz kiegészítő tanúsítványt, jótállási jegyet állítunk ki, amely igazolja az ékszer valódiságát. Drágaköves ékszerek esetén Certifikátot állítunk ki.

A megrendelést követően amennyiben kérdés merülne fel, kollégáinkat felhívhatják a megadott elérhetőségek valamelyikén munkaidőben hétköznap 10:30-17:30-ig. Ezután pedig a GLS futárszolgálat vagy a Magyar Posta szállítja a megadott címre az ékszert.

A kiválasztott ékszer várható szállítási határidejét minden esetben telefonon egyeztetjük, ezáltal Ön napra pontosan meg fogja tudni a szállítás várható időpontját, így a lehető legmegfelelőbb szállítási időpontot tudjuk Önnek biztosítani!

• készpénzfizetés az üzletben
A rendelését készpénzben is kifizetheti üzletünkben (Aranyvirág Ékszerszalon, Debrecen, Csapó utca 43.) nyitvatartási időben (H – P: 10-18, Szo: 10-13), ahol igény szerint lehetőséget biztosítunk bankkártyás fizetésre is.

• utánvétes készpénzfizetés
Amennyiben a rendelés értékét szállításkor a helyszínen a csomag kézhezvételekor kívánja készpénzben kiegyenlíteni, akkor válassza az „Utánvétel” fizetési módot. Ezen fizetési mód csak 299.999 Ft értékhatárig választható. A 300.000 Ft-ot elérő és meghaladó vásárlás esetén a fizetés csak előre utalással lehetséges.

• fizetés átutalással előre
A megrendelés értékét kifizetheti banki átutalással illetve, befizetheti közvetlenül a bankszámlánkra valamelyik OTP fiókban (Joker Karrier Iskolaszövetkezet, számlaszám: 11738008-20842415-00000000. Természetesen a megrendeléskor küldött visszaigazolásunkon megtalálhatóak az átutaláshoz szükséges adatok. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik, amelyről e-mailben tájékoztatjuk.

Ingyenes kiszállítás 45.000 Ft feletti vásárlás esetén.

Igen van lehetőség debreceni üzletünkben! Debrecen, Csapó u. 43. Nyitva tartási idő: Hétköznap: 10.30 – 17.30

A legfontosabb, hogy a megrendelt csomag épségét, sérülés-mentességét kézbesítéskor, minden esetben a futár előtt kell megvizsgálni! Amennyiben a csomagoláson vagy esetleg a terméken bármi sérülést észlel, akkor a sérülést az átadó, azaz a futár és az átvevő, azaz Ön, mint vásárló közösen rögzíti a helyszínen egy jegyzőkönyvben. Ez azért elkerülhetetlen, mert az esetleges sérülésekre vonatkozó reklamációt a helyszínen átvételkor készült jegyzőkönyv hiányában sajnos nem tudunk elfogadni!

Semmi gond! Elérhetőségeink bármelyikén jelezheti nekünk a változtatásokat, akár telefonon (06/30/214.1006), akár emailen: info@aranyviragekszer.hu

Természetesen! Legtöbb esetben van lehetőség erre! Azt, hogy a kért módosítás elvégezhető-e és mennyiért az Ön által választott ékszeren, csak az ékszer cikkszáma és változtatás mértéke ismeretében tudjuk pontosan megmondani!
Jó tudni, hogy ebben az esetben változik a szállítási határidő is! Kizárólag előre utalás esetén rendelhető!

További fontos információ a méretre igazítással kapcsolatban!
Ebben az esetben nem illeti meg a vásárlót az elállás joga a 45/2014. kormányrendelet 29. § (1)(c) pontja alapján:
“Nem illeti meg az elállási jog Felhasználót olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.”

Természetesen, tudjuk vállalni a nálunk vásárolt ékszerek gravírozását! A megrendeléskor a megjegyzés rovarba kell beírni a gravírozandó szöveget. Jó tudni, hogy ebben az esetben változik a szállítási határidő is! Kizárólag előre utalás esetén rendelhető!

További fontos információ a gravírozással kapcsolatban!
Ebben az esetben nem illeti meg a vásárlót az elállás joga a 45/2014. kormányrendelet 29. § (1)(c) pontja alapján:
“Nem illeti meg az elállási jog Felhasználót olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.”