4024 Debrecen Csapó utca 43.

Hétköznapokon 10:30-17:30-ig
Telefonszám: 06 52 792-292
Email: info@aranyviragekszer.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Olvasd el a már megválaszolt kérdéseket, mielőtt írsz nekünk!

Honnan tudom, hogy az ékszer valódi?

Cégünk kizárólag a Magyarországi jogszabályokban meghatározott magyar és nemzetközi fémjelekkel ellátott ékszereket forgalmazza. Minden 10.000 Ft felett megvásárolt ékszerünkhöz kiegészítő tanúsítványt, jótállási jegyet állítunk ki, amely igazolja az ékszer valódiságát. Drágaköves ékszerek esetén Certifikátot állítunk ki.

Hogyan jut el hozzám a megrendelt ékszer?

A megrendelést követően amennyiben kérdés merülne fel, kollégáinkat felhívhatják a megadott elérhetőségek valamelyikén munkaidőben hétköznap 10:30-17:30-ig. Ezután pedig futárszolgálat szállítja a megadott címre az ékszert.

Mikor kapom meg a megrendelt ékszerem?

A várható szállítási határidőt kiválaszthatja az alábbiak közzül, ezáltal Ön napra pontosan meg fogja tudni a szállítás várható időpontját, így a lehető legmegfelelőbb szállítási időpontot tudjuk Önnek biztosítani!

Van-e lehetőség személyes átvételre, és ha igen, akkor hol tekinthetem meg az ékszereket?

Igen van lehetőség debreceni üzletünkben! Debrecen, Csapó u. 43.

Mire kell figyelnem a csomag átvételekor?

A legfontosabb, hogy a megrendelt csomag épségét, sérülés-mentességét kézbesítéskor, minden esetben a futár előtt kell megvizsgálni! Amennyiben a csomagoláson vagy esetleg a terméken bármi sérülést észlel, akkor a sérülést az átadó, azaz a futár és az átvevő, azaz Ön, mint vásárló közösen rögzíti a helyszínen egy jegyzőkönyvben. Ez azért elkerülhetetlen, mert az esetleges sérülésekre vonatkozó reklamációt a helyszínen átvételkor készült jegyzőkönyv hiányában sajnos nem tudunk elfogadni!

Mi a teendő, ha módosítani vagy esetleg visszamondani szeretném a megrendelésem?

Semmi gond! Elérhetőségeink bármelyikén jelezheti nekünk a változtatásokat, akár telefonon, akár emailen! telefonszám: email cím: info@aranyviragekszer.hu

Írj nekünk üzenetet!