4024 Debrecen Csapó utca 43.

Hétköznapokon 10:30-17:30-ig

Telefonszám: 06 52 792-292
Email: info@aranyviragekszer.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Olvasd el a már megválaszolt kérdéseket, mielőtt írsz nekünk!

Cégünk kizárólag a Magyarországi jogszabályokban meghatározott magyar és nemzetközi fémjelekkel ellátott ékszereket forgalmazza. Minden 10.000 Ft felett megvásárolt ékszerünkhöz kiegészítő tanúsítványt, jótállási jegyet állítunk ki, amely igazolja az ékszer valódiságát. Drágaköves ékszerek esetén Certifikátot állítunk ki.

A megrendelést követően amennyiben kérdés merülne fel, kollégáinkat felhívhatják a megadott elérhetőségek valamelyikén munkaidőben hétköznap 10:30-17:30-ig. Ezután pedig futárszolgálat szállítja a megadott címre az ékszert.

A várható szállítási határidőt kiválaszthatja az alábbiak közzül, ezáltal Ön napra pontosan meg fogja tudni a szállítás várható időpontját, így a lehető legmegfelelőbb szállítási időpontot tudjuk Önnek biztosítani!

Igen van lehetőség debreceni üzletünkben! Debrecen, Csapó u. 43.

A legfontosabb, hogy a megrendelt csomag épségét, sérülés-mentességét kézbesítéskor, minden esetben a futár előtt kell megvizsgálni! Amennyiben a csomagoláson vagy esetleg a terméken bármi sérülést észlel, akkor a sérülést az átadó, azaz a futár és az átvevő, azaz Ön, mint vásárló közösen rögzíti a helyszínen egy jegyzőkönyvben. Ez azért elkerülhetetlen, mert az esetleges sérülésekre vonatkozó reklamációt a helyszínen átvételkor készült jegyzőkönyv hiányában sajnos nem tudunk elfogadni!

Semmi gond! Elérhetőségeink bármelyikén jelezheti nekünk a változtatásokat, akár telefonon, akár emailen! telefonszám: email cím: info@aranyviragekszer.hu

Írj nekünk üzenetet!